Upravljanje tiskalniškega okolja

TIFT d.o.o.
Kamniška 41, 1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 600 10 20, +386 1 600 10 30
E-pošta: [email protected]

Moja košarica

SHARP PN-R serija

SHARP PN-R serija

Pošljite mi ponudbo

Dobava: Dobava 10 dni

42'', 49'', 55, 60'', 70'', 90"   ·   ločljivost FHD 1.920 x 1.080   ·   700cd  ·   24/7   ·   UV2A tehnologija zaslona   ·   LED osvetljitev  ·   možna vertikalna in horizontalna namestitev   ·  prilagodljiva namestitev z razširitveno režo Mini-OPS

Serija monitorjev Sharp PN-R je postavila nov nivo kritične zanesljivosti in prilagodljive razširljivosti. Ti zasloni so zasnovani posebej za številne zahtevne načine uporabe z visoko svetilnostjo 700cd/m2, kot so komandne in kontrolne sobe, 24-urno maloprodajno obveščanje, transportno obveščanje, iskanje poti, gostinstvo, recepcije, avle in druge poslovne in javne prostore. Z elegantno, tanko in diskretno zasnovo ohišja najnovejša generacija serije PN-R ponuja zmogljivo slikovno obdelavo, enostavno uporabo, brezskrbno in priročno samostojno delovanje z uporabo možnosti Intel® Mini-OPS.

Popolnoma nova serija PN-R 55” (138,8 cm) je zasnovana za zahtevne 24-urne načine uporabe z visoko svetilnostjo s podporo prilagodljive razširitvene reže Intel® Mini-OPS – če uporabljate eno od možnosti modula, ni potrebe po zapletenih kablih. PN-R556 je enostavna in izredno zanesljiva rešitev z neverjetno svetlo sliko in odlično zvočno kakovostjo, ki postavlja ultimativne standarde za zanesljivo in robustno direktno uporabo digitalnega obveščanja kjerkoli in kadarkoli.

Z najnovejšo tehnologijo visoke osvetlitve LED, ki omogoča novo stopnjo tankih okvirjev in plitvih ohišij, je ta Sharpov 55” zaslon PN-R556 elegantna in privlačna rešitev za zahtevna profesionalna znakovna okolja. Z neprekosljivo zanesljivostjo, vrhunsko vzdržljivostjo in enostavnim upravljanjem lahko ta monitor namestite tako v stoječi kot v ležeči položaj, lahko pa ga za namestite celo na strop ali z zaslonom, obrnjenim navzgor ali navzdol pri želenem kotu nagiba.

Vgrajena zmožnost verižnega povezovanja (Daisy Chain) prek video priključka DisplayPort dovoljuje povezavo do 5 enot za zrcaljenje iste zaslonske vsebine . Le še en razlog za uporabo Sharpovih LCD-monitorjev za razširitev vašega poslovnega potenciala.

Nova razširitvena reža Intel® Mini-OPS s posnemanjem uveljavljenega OPS-standarda zmanjša faktor mehanskega formata in iz najnovejše generacije Intelovih vezij z nizko porabo energije iztisne kar največ varčevanja z energijo. Serija modulov za nadgradnjo vključuje brezžični (PN-ZB03W), HDBaseT (PN-ZB03H) in vdelani PC-krmilnik (PN-ZB03C) za največjo prilagodljivost in izboljšane načine uporabe serije PN-R.